German Open 2010

Duitse open karate kampioenschappen

Zaterdag jongst leden gingen de 8 karateka’s van Multisport naar Duitsland om daar deel te nemen aan de German open.
Na een rit van 7uur(dik 3uur file in Nederland) waren we op de plaats van bestemming,we hadden een hotel geboekt op 20 minuten rijden van de plaats Nienburg.
De wedstrijden werden dus gehouden in Nienburg(wesel) daar begonnen de dames Mirjam Riedinger en Michelle Leeuwenburg in de poule van dames 18 jaar en ouder zaten 18 deelnemers,
Alle twee de dames liepen heel goed hun kata’s en belanden dus ook geheel terecht in de finale poule, in deze finale werd jammer genoeg Michelle 5de en Mirjam won terecht de 3de plaats.
In de meisjes poule tot 16 jaar zaten 22 deelnemers en daar was Denise Leeuwenburg er een van,ondanks dat ze niet zo goed begon werd ze in deze poule 9de volgende keer gaan we er voor.

Later die ochtend begon de poule waar Richard Pet in zat, er waren in deze poule 28 deelnemers en daar werd Richard Pet in de poule fase eerste en mocht zich in de finale bewijzen tegen nog 6 andere tegenstanders.
In de finale werd Richard Pet geklopt door de Duitser Stefan Lange maar was zeer tevreden over zijn 2de plaats.

Toen Richard klaar was kon die nog net zijn dames team aanmoedigen want Mirjam Riedinger,Denise Leeuwenburg en Michelle Leeuwenburg zaten in een poule van 7teams en werden zeer knappe 2de ,
Vorig jaar werden de dames 3de dus als we volgend jaar weer in Duitsland zijn hopen de dames op de 1ste plaats.

In de middag begon het sparen van de poule-85 kg en Kees v/d Plas was de eerste die op moest dit was zijn eerste toernooi en helaas voor kees was die vrij snel uitgeschakeld.
In de poule van -75kg was het de beurt aan Rolf van Egmond en Paulo Goncalves, Paulo ging weer als een speer en stond na een paar goede partijen al vrij snel in de finale, ook zijn ploeg genoot Rolf ging het goed hij stond in de kleine finale.
Eerst werd de kleine finale gedaan en daar stond Rolf tegen een Duitser, toen de scheidsrechter aan gaf dat ze konden beginnen gingen de twee karateka’s gelijk aanvallen met een ronde trap en daarbij blesseerde zijn scheenbeen en ik vreesde dat er misschien een scheurtje in zat. Rolf moest helaas opgeven en werd 4de . Bij Paulo ging het super goed hij stond in de finale ook al tegenover een Duitser maar na een paar minuten werd al duidelijk dat Paulo al met 4-1 voor stond en in de laatste minuut maakt Paulo een zeer fraaie achterwaartse trap op het hoofd van de Duitser en was na deze trap niet meer in te halen,en werd Duits kampioen. Met deze trap kreeg Paulo ook nog eens de beker van de mooiste techniek van het toernooi, hij was zo trots als een Paauw.

SPECIAAL VOOR AL DIE LOSSERS DIE ANDERE NIKS GUNNEN

Voor de mensen die vinden dat Paulo ALLEEN kan winnen als er een bekende op de mat staat te scheidsen heeft het dus mis, want in al die jaren dat ik(Richard Pet) als scheidsrechter op de mat staat heb ik om precies te zijn TWEE keer Paulo mogen scheidsen dat was vorig jaar in Dalfsen en een jaar of 4 terug.
In Dalfsen werd Paulo 1ste en 4 jaar terug was die al in de tweede ronde uitgeschakeld.
Dus voor al die lossers die vinden dat deze man alleen kan winnen als er een bekende op de mat staat heeft het dus mis.

Zo dat is ook weer recht gezet, en vertel in het vervolg gewoon tegen de scheidsrechters zelf en ga niet achter iemands rug om hem zwarte te maken, Dat toont weinig RESPECT naar de scheids maar ook naar de vechter toe.

German open 2010

En nu trainen voor de E.K karate te Kiev in Oktober, groetjes en OSU


jun 07, 2010 | Categorie: Geen categorie | Reacties: 1

 

1 reactie op “German Open 2010”

  1. Richard

    Dit was weer een super weekend,samen met mijn dochters ;)en de mannen.

    Ook super gezellig gehad met onze scheidsen Christa visser,Ger Westerhuis,Katja Draaisma,Anneke en Be Olthoff.

    Op naar Kiev OSU


Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>