Karateleraar Multisport ontvangt 6e Dan Karate

Karateleraar Multisport ontvangt 6e Dan Karate

Afgelopen week tijdens een centrale training van de selectieploeg karate van de I.B.F ontving Richard Pet, karateleraar bij Multisport en trainer/coach van de Nationale Karateploeg van de I.B.F in Kampen uit handen van de voorzitter van de I.B.F dhr. G.Palmans de 6e Dan Karate.

Een gebeurtenis die niet vaak voorkomt in de regio maar ook niet in ons kleine kikkerlandje.

Nationaal zijn er maar zeer weinig Karateka’s die deze eer te beurt vallen dus des te meer een reden voor Richard Pet om trots te zijn op deze ongelofelijke mijlpaal.

Richard, 41 jaar oud en al houder van de 5e dan, zou eigenlijk met 13 leerlingen van de karateploeg van Multisport eind dit jaar examen doen voor deze 6e dan, maar werd zeer aangenaam verrast door dhr.G.Palmans tijdens zijn trainingssessie met de nationale karateploeg.

Dhr.G.Palmans, zoals gezegd voorzitter van de I.B.F (International Budo Federation) mocht namens de bond aan Richard de 6e dan overhandigen omdat Richard de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal heeft bewezen een TOPPER te zijn in zijn sport: karate.

Vele nationale en internationale (Europees & WK) titels sleepte hij met Sparren(vechten), kata’s en Synchrone Kata lopen in de wacht en daarnaast heeft hij de afgelopen tijd veel betekend als Bondscoach van de I.B.F voor de nationale karateploeg.

Richard zal ook de komende tijd en het nieuwe karate seizoen proberen om met zijn karate ploeg hoge ogen te gooien op de diverse nationale en internationale wedstrijden in ieder geval denkt hij nog altijd niet aan stoppen en zullen vele nationale en internationale karate’s van goeden huize moeten komen om komend seizoen de nieuwe kersverse 6e dan van zich af te houden.

Richard Pet met zijn 6e Dan diploma


apr 26, 2010 | Categorie: Geen categorie
| Reacties: 2

 

2 reacties op “Karateleraar Multisport ontvangt 6e Dan Karate”

 1. Haaaaaaaaaaaaaa Gringo,

  Kwam deze tegen,ik heb’m maar gelijk naar Theo gestuurd,GEINTJUUUUUUUUUUUUUH !!!!.

  Hasta la vrijdag,

  kus,

  Franssssl

 2. Donneley

  super gaaf meester Richard.

  Groetjes Donneley


Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>