Nieuwsbrief juli 2009

ibf

Voor u ligt de een nieuwe nieuwsbrief, wij hebben nu sinds de aanvang van het jaar al diverse activiteiten georganiseerd.
Zo zitten de centrale trainingen er voor de eerste helft van 2009 erop.
Het aantal deelnemers aan deze trainingen is ook de eerste helft van dit jaar toegenomen, mede vanwege het feit dat men gedurende de wachttijd naar een dan graad examen alle centrale trainingen dient te volgen, anderzijds natuurlijk ook het plezier in deze trainingen, al met al kunnen wij spreken dat de eerste helft van dit jaar met de centrale trainingen
Geslaagd is.

De Dutch open van 20 maart 2009 ligt ook achter ons een geslaagd toernooi zowel voor het karate als ook voor de IBF judo.

De Nederlandse kampioenschappen All Style zijn 28 februari gehouden, een goed geslaagd toernooi, wij feliciteren nogmaals de prijswinnaars met hun behaalde resultaten.

Voor beide toernooien geldt dat er minder geprotesteerd is wat opmerkelijk is, een mogelijkheid is dat de scheidsrechters steeds beter worden geïnstrueerd, het enige negatieve hierbij is dat er gedurende de diverse toernooien nog steeds veel publiek zich bij de wedstrijdvlakken ophouden, dit is niet alleen voor deelnemers ergerlijk ook voor de scheidsrechters die daardoor afgeleid worden en hun werk daarmee niet kunnen uitoefenen zoals het behoord.

Daarom het verzoek van de wedstrijdleiding, de scheidsrechters en de juryleden, publiek blijf op de tribune, en de toernooien worden nog beter.
Zoals bekend hebben wij nog steeds scheidsrechters nodig om de toernooien nog beter te bezetten, wanneer u interesse heeft om enige tijd als scheidsrechter werkzaam te zijn kunt u zich opgeven voor een cursus bij het bondsbureau.
IBF All Style Hazelaarplein 26 4005 AV Tiel,
T.a.v. dhr. G. Palmans
Eisen zijn: in het bezit zijn van een dosis animo om dit te doen en in het bezit zijn van de 1e kyu/kup.

De penningmeester vraagt u dringend tijdens de centrale trainingen geen contributies meer te betalen, maar dit te doen via een bankoverschrijving. De enige betalingen die gedaan kunnen worden zijn de bijdragen voor de bewuste centrale training.

De IBF All Style is voornemens dit jaar weer te starten met een opleiding tot leraar LMA (A) en LMA (B) te  gaan starten. De  toelatingeisen voor deze opleiding zijn voor de opleiding LMA (B) in het bezit zijn van de 1e kyu/kup,  een scheidsrechteropleiding of daar nog voor studerend een minimum leeftijd van 18 jaar.
Toelating voor LMA (A) in het bezit zijn van de 2e dan, een diploma LMA (B) en een afgeronde scheidsrechteropleiding minimumleeftijd 20 jaar. Tevens geld voor beide opleidingen het bezit van een EHBO diploma. 
Voor beide cursussen geldt een minimum deelname van tien personen
Informatie en het aanvragen van aanmeldformulieren over deze opleidingen bij dhr. G Palmans

 

 

Dan een ander onderwerp namelijk de contributie betaling: het betaalgedrag van de leden en de scholen is ronduit slecht. Nu is het in Nederland tegenwoordig een trend laat te betalen, wat wel is, wij kunnen zonder geld niet bestaan, dat heet om dingen te organiseren hebben wij geld nodig dus contributies, wij hebben geen subsidies o.i.d. daarom ons verzoek betaal op tijd.

Wij zijn bezig onze ledenlijsten op te schonen om een nog beter beeld van betalingen te krijgen wanbetalers krijgen een schrijven hun betalingen alsnog te voldoen.

Zaterdag 13 juni zijn er dan/tan examens afgenomen hieronder een lijst met geslaagden
Kyokushinkai 1e dan: A. Baddouri, I. Bos, I. Zeroual, N de Jong, M. Knuijsting, A. Hitti, N. Hoeben, Y. Hoeben, S. Idrissi, O. Ennahachi
Kyokushinkai 2e dan: R. El Aouadi, A. El Aouadi, C. Dael, J. Haringa, J. de Haan, M. B. Tanwir, A. Moussaten
Goju Ryu 2e dan: S. Raaijmakers
Taekwondo 1e tan: E. Meijer, E. Mennega, P. Deuring
Taekwondo 2e tan: L. Mennega
Wado Ryu 1e dan: A. Cardakovic, D van Stijgeren, K. Tawjoeram.
Wado Ryu 2e dan: A. Cizik
Wado Ryu 3e dan:  J. Bressers
Wado Ryu 4e dan: E. Bloos
Alle geslaagden nog van harte proficiat met hun behaalde dan graden.

Nog steeds bereiken ons vragen over de dan graad examens hier nogmaals een uitleg.
Aanvragen voor een dan graad examen moeten twee maanden voor het examen binnen zijn d.i. 1 april voor het examen in juni en 1 oktober voor het examen in december tegelijk met de aanvraag het bondspaspoort 1 pasfoto en de betaling van het examengeld is dit niet het geval dan wordt er geen examen gedaan. Voor een examen van 2e dan en hoger dient men tevens een duplicaat van de voorgaande dan mee te sturen.

Nieuwe data centrale trainingen:
De data van de centrale trainingen voor de tweede helft van 2009 en de eerste helft van 2010 zijn bekend; voor de tweede helft van
2009 zijn dat 12 september, 10 oktober, 7 november dit zijn centrale trainingen aanvang 14.00 uur einde 17.00 uur zaal open 13.uur
Zaterdag 5 december 2009 examens , examenaanvang 09.30 uur, zaal open 09.00 uur, examenkandidaten dienen eveneens om 09.00 uur aanwezig te zijn voor registratie.

2010: 2 januari, 6 februari, 13 maart en 17 april. dit zijn centrale trainingen aanvang 14.00 uur einde 17.00 uur zaal open 13.uur

Zaterdag 29 mei 2010 examens en centrale training, examenaanvang 10.00 uur, zaal open 09.00 uur, examenkandidaten dienen eveneens om 09.00 uur aanwezig te zijn voor registratie.

Wanneer er wijzigingen in data zijn krijgt men hiervan bericht via de bekende kanalen.

Op de data van de centrale trainingen zullen ook alle aangeboden cursussen plaatsvinden ook hiervan krijgt men bericht via de bekende kanalen

Voor betalingen van contributies, cursussen en examens.
Een wijziging hierin is het adres
Correct is nu:
Rekening nr. 44.54.02.547
Tnv. IBF All Style Nederland
Hazelaarplein 26 4005 AV Tiel

Het Email adres van dhr G. Palmans is veranderd dit moet nu zijn:
graduspalmans@hotmail.com

Rest ons u een prettige vakantie te wensen en tot ziens op de eerstvolgende centrale training.


jul 10, 2009 | Categorie: Geen categorie | Reacties: none

 


Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>