German Open

Multisport sluit karate seizoen succesvol af op German Open
Zaterdag 6 juni jl. vond in het Duitse plaatsje Rahden het laatste grote karate toernooi van het seizoen plaats voor de karateka’s van Multisport, dus het voornemen was: nog een keer vlammen en daarna langzaam afbouwen en dan gaan genieten van een welverdiende rustperiode .

Dit laatste grote toernooi van het seizoen bleek bij aankomst een sterk deelnemersveld te kennen.
Zo’n 400 tot 450 deelnemers uit verschillende landen waaronder België,Polen, Jordanië, Hongarije en Montenegro waren vertegenwoordigd en natuurlijk de karateka’s van Multisport.
Nadat het toernooi met het volkslied van Duisland geopend was konden de karateka’s aan het serieuzere werk gaan beginnen en moest iedereen flink aan de bak.
Helaas wisten Mirjam Riedinger en Michelle Leeuwenburg mede door het erg sterke deelnemersveld en de grote sterke poule waar zij inzaten geen podium plaats te behalen.
Bij de meiden jeugd tot 16 jaar lukte het Denise Leeuwenburg wel een mooie 8e plaats in de wacht te slepen in een poule van 26 dus een prachtige prestatie maar helaas ook hier gold dat het podium dit keer te ver weg was.
In de categorie heren kata’s was het Richard Pet die zijn titel moest verdedigen omdat hij het jaar ervoor 1e was geworden en dit deed hij met overtuiging en succes, hij werd weer met straatlengte voorsprong 1e dus een TOP prestatie.
De dames waren bij de teamwedstrijden in de categorie Kata ook succesvol zij behaalden een prachtige 3e plaats het team had een geroutineerde samenstelling te weten Denise en Michelle Leeuwenburg en Mirjam Riedinger.
David Ooms zag kans om na een zinderende finale een mooie 2e plaats te pakken in de categorie sparren(vechten) hij moest zijn meerdere erkennen in een zeer goed vechtende Duitse karateka.
Helaas viel Rolf v.Egmond dit keer net niet in de prijzen,hij moest gelijk in de eerste ronde tegen Paulo Goncalves vechten en die verloor hij helaas,maar na een paar goede partijen wist die toch nog een 4e plaats te behalen wat overigens gezien het sterke deelnemersveld ook heel verdienstelijk was. Voor Paulo Goncalves was het helaas net niet hij werd dit jaar weer tweede,mede dankzij de scheidsrechters want eigenlijk had die de eerste plaats moeten hebben.
Bij de mannen 90+kg was het Mathijs Froling die daar een zeer knappe 3de plek wist te veroveren.
Ook Mathijs zijn Leraar Sensei Theo Prak wist in de klasse 100+Kg een hele mooie 2de plaats te bemachtigen. Bij de dames van Leirissa Gym was het Emily Idzenga die in de klasse meisjes tot 11 jaar een mooie 2de plaats wist te bemachtigen. De zusjes Marieke en Ryanne de Jong werden in een gezamenlijke zuster finale respectievelijk 1ste en 2de .
De oudste zus van Familie de Jong Nynke moest wel heel hard knokken om haar wel verdiende 3de plaats.
Kortom ook dit keer keerde het karateteam van Richard Pet weer met een aantal mooie prijzen huiswaarts en kunnen zowel Richard als zijn leerlingen terug kijken op een geslaagd toernooi maar daarnaast ook op een geslaagd seizoen.
Nu afbouwen en rust pakken om in september weer fris en fruitig aan het volgende seizoen te gaan beginnen en de resultaten van afgelopen seizoen te prolongeren of te overtroeven.

IBF All Style German Open 06-06-2009 Rahden


jun 08, 2009 | Categorie: Geen categorie | Reacties: 1

 

1 reactie op “German Open”

  1. Was super gezellig in Duitsland, dames en heren top dat jullie mee zijn geweest. Ben weer trots dat ik zulke toppers mag trainen.

    Osu en groetjes


Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>