Karateka’s Multisport succesvol in Belgie.

Karateka’s Multisport succesvol in Belgie.

Zondag 17 mei is het Multisport weer gelukt om internationaal te scoren tijdens een groot karate toernooi in Belgie.
Onder leiding van Richard Pet zagen de karateka’s van Multisport weer kans om een aantal ereplaatsen te veroveren op een toch zwaar bezet toernooi.
Michelle Leeuwenburg wist in de categorie kata’s een mooie 3e plaats te bemachtigen en bij de mannen was het Richard Pet zelf die een hele nette 2e plaats in wacht wist te slepen.
Bij de Kata team wedstrijden wist het team bestaande uit Michelle en Denise Leeuwenburg en Stephanie Evers in een best zware poule een mooie 1e plaats te bemachtigen.
Na de ochtend pauze was het de beurt aan de deelnemers in de categorie sparren (vechten).


Bij de jeugd gingen en 2 Multisporters van start Jack Heuzen en Jeroen Sprenger, en laten zij nu ook een prachtig visitekaartje af hebben gegeven, beide vielen in de prijzen zij werden respectievelijk 2e en 3e in hun poule.
Bij de meiden moest Amy de Jager vechten als een tijgerin maar dat wierp wel haar vruchten af want zij werd verdienstelijk 2e .
David Ooms wist bij de jongens tot 18 jaar een 3e plaats in de wacht te slepen nadat hij overigens ook een eigen maatje Camiel Aarents in de 2e partij wist uit te schakelen.
Bij de volwassenen in de categorie sparren was het tenslotte Maikel v.d Berg die een 3e plaats in de wacht wist te slepen. Bij de mannen zwarte band en hoger was het Paulo Goncalves die al zijn wedstrijden wist te winnen,en dat werd beloond met een prachtige 1e plaats.
In de andere Poule zat German Babaew en die heeft heel wat moeten vechten om een wel verdiende 2e plaats te halen,al met al was ook dit weer een succesvol en leuk toernooi met toch weer een heel aantal mooie ereplaatsen.
De jongens en meiden van Multisport hebben nog een groot toernooi voor de boeg : De Open Duitse kampioenschappen en dan is het seizoen over, dus nog even scherp blijven en knallen daarna genieten van een wel verdiende rust. 

2009 Dworp  img_0885


mei 22, 2009 | Categorie: Geen categorie | Reacties: 1

 

1 reactie op “Karateka’s Multisport succesvol in Belgie.”

  1. Richard

    Dit was weer een super dag voor de jongens en meiden, ik ben weer trots op jullie 😉


Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>